25 maart 2014

Zaterdag gaat het licht uit in Stichtse Vecht

De PvdA Stichtse Vecht doet een collectieve oproep aan alle leden en de inwoners van de gemeente Stichtse Vecht om a.s. zaterdag 29 maart van 20:30 tot 21.30 uur de lichten uit te doen en de televisie uit te zetten. Die oproep doet zij in het kader van ‘Earth Hour’, de grootste en snelst groeiende beweging tegen klimaatverandering van het Wereld Natuurfonds.

Aankomend raadslid Els Swerts: “Door een uur het licht uit te doen geven PvdA leden van de gemeente Stichtse Vecht, samen met miljoenen anderen, het signaal af dat zij het belangrijk vinden om de leefbare aarde door te geven aan de volgende generatie!”

De PvdA Stichtse Vecht gaat dit niet alleen doen door een oproep aan haar leden en inwoners, maar vooral door als politici het goede voorbeeld te geven. Doet u ook mee?

Wat is Earth Hour?

Tijdens Earth Hour, op zaterdag 29 maart 20.30 uur, gaat wereldwijd 1 uur het licht uit. Met deze krachtige symbolische actie geven miljoenen mensen, bedrijven, organisaties en gemeenten een signaal dat ze de toekomst van de aarde belangrijk vinden en we samen krachten moeten bundelen voor duurzame oplossingen.