25 februari 2014

PvdA Stichtse Vecht steekt wederom de handen uit de mouwen.

Schoonmaakactie in de wijk Reigerskamp

De Kandidaat-raadsleden van de Partij van de Arbeid Stichtse Vecht steken komend weekeinde wederom de handen uit de mouwen, samen met het bestuur en andere leden van de partij. Op 15 februari was Duivenkamp aan de beurt, nu maken zij op zaterdag 1 maart vanaf 10.00 uur twee uur lang de wijk Reigerskamp in Maarssenbroek schoon. Met een groot aantal mensen ruimen zij het zwerfafval op. Blikjes, plastic en papier dat door de wijk zwerft, wordt opgeruimd.

De PvdA vraagt met deze actie aandacht voor het onderhoud van de wijken in Stichtse Vecht. PvdA-lijsttrekker Maarten van Dijk: “”Zwerfafval, graffiti, vandalisme, achterstallig groenonderhoud en hondenpoep kunnen de leefbaarheid van een wijk of buurt teniet doen. Niemand vindt het leuk om in een straat te wonen die niet netjes is. Vooral over de kwaliteit van het groenonderhoud en de overlast van hondenpoep krijgen wij veel klachten van inwoners.””

De schoonmaakactie start zaterdag 1 maart om 10.00 uur bij supermarkt de Lidl, Reigerskamp 610 in Maarssenbroek. Wilt u ook meedoen aan de schoonmaakactie? Neem dan contact op met Maarten van Dijk, e-mail: stichtsevecht@pvda.nl.