19 januari 2014

PvdA-kraam bij winkelcentrum in Breukelen- Noord

Maarten van Dijk, lijsttrekker voor de PvdA in Stichtse Vecht staat zaterdag 25 januari van 14.00 uur tot 15.00 uur bij de ingang van het winkelcentrum in Breukelen Noord aan de Karel Doormanweg. Hij wordt daar bijgestaan door Tweede Kamerlid Jan Vos en de Breukelse kandidaten Els Swerts en Lukas Burgering.

Het is voor bewoners een kans om in gesprek te gaan over kwesties die spelen in Stichtse Vecht en Breukelen in het bijzonder. Stel uw vragen en maak uw opmerkingen over de ontwikkelingen in de gemeente, uw straat of wijk!

Jan Vos is in de Tweede Kamer specialist op het gebied van innovatie, energie, klimaat en internationale handel. Onderwerpen genoeg voor een stevig gesprek! Uiteraard is er koffie en thee.

Vanaf 15.00 uur trekt het PvdA-team met Maarten van Dijk en Jan Vos de wijken in rondom het winkelcentrum in Breukelen Noord om te canvassen en de bewoners een paar vragen te stellen.

Voor meer informatie: Maarten van Dijk (lijsttrekker PvdA Stichtse Vecht), telefoon 06-25545407 of e-mail: maarten.van.dijk@hetnet.nl