12 maart 2017

Campagneslinger PvdA door Stichtse Vecht

Op zaterdag 11 maart voerde de PvdA Stichtse Vecht campagne in Stichtse Vecht. Zaterdagmorgen bracht de PvdA een zoek aan Bisonspoor (Maarssenbroek) en ’s middags waren de leden van het campagneteam te vinden in de kernen Breukelen en Loenen. Daar gingen ze in gesprek met het winkelend publiek over de Tweede Kamerverkiezingen die op woensdag 15 maart plaatsvinden.

In de gesprekken stond centraal hoe de PvdA Nederland echt vooruit wil brengen. Daar is nu de ruimte voor: de economie groeit weer, de werkgelegenheid stijgt weer. Nu gaat het om de volgende stap. De PvdA wil een land waar we het samen doen. Waar het niet ieder voor zich is. Eerlijke spelregels zijn daarvoor nodig.

 

 

Naast gesprekken over landelijke thema ging het ook over lokale vraagstukken zoals de ondersteuning van chronisch zieken en mantelzorgers in Stichtse Vecht, de beheer van de openbare ruimte en het onderhoud in het wijkpark Maarssenbroek, het tekort aan sociale huurwoningen en de problemen bij de Belastingsamenwerking Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren (BSWW).

Meer informatie over de standpunten van de PvdA voor de Tweede Kamerverkiezingen is te vinden op www.pvda.nl, lokale standpunten vindt u op deze site.