23 maart 2017

PvdA Stichtse Vecht doet mee aan de Landelijke Opschoondag en gaat aan de slag in de wijk Antilopespoor in Maarssenbroek

Op zaterdag 25 maart a.s. vindt de Landelijke Opschoondag plaats. Ook de PvdA Stichtse Vecht steekt dan de handen uit de mouwen en zal de wijk Antilopespoor in Maarssenbroek schoonmaken. Dit in samenwerking met de wijkcommissie Antilopespoor. Met een groot aantal mensen ruimen zij het zwerfafval op. Blikjes, plastic en papier dat door de wijk zwerft, wordt opgeruimd. De PvdA Stichtse Vecht vraagt met deze actie aandacht voor het onderhoud van de wijken in Stichtse Vecht, maar het doel van de actie is ook om inwoners bewuster te maken van hun eigen gedrag.

PvdA-raadslid Maarten van Dijk: “Zwerfafval, illegaal gedumpt afval bij ondergrondse containers, graffiti, vandalisme, achterstallig groenonderhoud en hondenpoep kunnen de leefbaarheid van een wijk of buurt teniet doen. Niemand vindt het leuk om in een straat te wonen die niet netjes is.”

Wilt u ook meedoen aan de schoonmaakactie in de wijk Antilopespoor? Neem dan contact op met de PvdA Stichtse Vecht op nummer 06 1607 7338. De schoonmaakactie start zaterdag 25 maart om 12.00 uur ter hoogte van Antilopespoor 665.