Inloopbijeenkomst PvdA op 12 maart over wonen en leven in Maarssenbroek

4 maart 2018

Op maandag 12 maart van 19.30 – 21.00 uur komen kandidaat raadsleden en de ombudsman van de PvdA Stichtse Vecht naar de Willem van Hoornhof (Zebraspoor 253A) in Maarssenbroek. Graag gaan wij met inwoners uit de wijken Reigerskamp, Valkenkamp, Fazantenkamp, Kamelenspoor, Zebraspoor en Duivenkamp in gesprek over actuele onderwerpen die spelen in hun wijk en Maarssenbroek.

Gespreksonderwerpen zijn dan onder andere het beheer van de openbare ruimte, te hard rijden in de wijken, wachtlijsten voor sociale huurwoningen, duurzaamheid en milieu en de overlast van hondenpoep. Na een rampjaar 2017, is op voorstel van de PvdA een verbeterplan opgesteld voor het groenonderhoud in Stichtse Vecht. We houden de vinger aan de pols bij de uitvoering van het verbeterplan. Daarnaast heeft de PvdA aandacht gevraagd voor het onderhoud van het wijkpark Maarssenbroek, waaronder de slechte staat van de wandelpaden.

De PvdA Stichtse Vecht vindt het belangrijk dat inwoners er zeker van kunnen zijn dat er naar hun wordt geluisterd. Hoe zorgen we er samen voor dat inwoners uit Maarssenbroek meer betrokken worden bij het gemeentelijk beleid en dat de communicatie vanuit de gemeente verder verbetert?

U bent van harte welkom om over deze, maar ook andere, onderwerpen met ons in gesprek te gaan! Graag horen we wat u belangrijk vindt om fijn te wonen en leven in uw wijk.