Door op 24 april 2016

70 jaar PvdA: bijzondere bijeenkomst voor alle senioren in Stichtse Vecht!

Op 1 mei vieren sociaaldemocraten over de hele wereld de Dag van de Arbeid. Voor de PvdA is het dit jaar een bijzondere dag, omdat de partij dan ook nog eens haar 70e verjaardag viert. Dit willen wij in Stichtse Vecht niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Bestuur en fractie van de PvdA Stichtse Vecht nodigen alle senioren van Stichtse Vecht uit om op vrijdagochtend 6 mei a.s. met ons te komen praten over de afgelopen 70 jaren. Of u nou lid bent van de PvdA of niet, of u de sociaaldemocratie een warm hart toedraagt of juist niet, wij vinden het interessant om met u van gedachte te wisselen over hoe u aankijkt tegen het Nederland van vandaag. Wat kunnen wij van u leren? Wat was er vroeger beter? Wat heeft Nederland sinds de wederopbouw allemaal bereikt? Hoe is het met ons hier in Stichtse Vecht gegaan? Wat herinnert u zich van de wederopbouwjaren, of van de jaren ’60? Hoe dacht u indertijd over Den Uyl, of Van Agt?

We hopen een gezellige ochtend met u te beleven. Ook niet senioren die zich interesseren in onze geschiedenis zijn uiteraard van harte welkom. Wij gaan u niet vragen om lid te worden, wij vinden het gewoon heel leuk om u te ontmoeten, en met u een kop koffie te drinken.

Wanneer: vrijdag 6 mei
Tijdstip: 9:30 – 11:30 uur
Waar: Woonzorgcentrum De Aa, De Aa 50 in Breukelen

Voor meer informatie en vervoer naar De Aa kunt u contact met ons opnemen op nummer 06-1081 0277.